Založ si blog

Toto fakt nie aj z mojich peňazí-vraj tanečnica od progresívcov

Zažil som včera kultúrny šok. Dobre čítate občania Slovenska -nie zážitok ale šok. Na webe veci ……. na videu od nejakej Rebeky …….. som si pozrel trápny až primitívny údajne tanečný výkon družky podpredsedu parlamentu z PS. Takýto akože tanečný výkon som už fakt dlho nezažil-recitácia v stoje, obsahovo hovorené slovo plné výrazov patriace do bývalej krčmy IV. cenovej skupiny. A ten tanec okolo automatickej práčky. Ak je jej celá tvorba podobná-prečo nás niekto takto trestá. Prečo? A vraj nás reprezentuje výborne v zahraničí. Možno, ale kde a na akom pochybnom stretnutí podobných vraj umelcov? Za svoje nech sa páči, ale nie aj za moje peniaze z prostriedkov zo štátneho rozpočtu do ktorého roky a roky prispievam. Verím, že toto video nie je podvrh a odzrkadľuje časť tvorby dotovanej tanečnice.

Dúfam, že príslušné ministerstvá a príslušné fondy už na takéto vraj umelecké výkony a projekty nikdy viac neposkytnú peniaze zo štátneho rozpočtu. Bude môj hlas hlasom volajúceho v púšti, alebo nie?

Ešte šťastie, že existujú aj iné médiá alebo ináč povedané zlatý internet. Lebo naše televízie a iné médiá-zase nič. A toto je fakt škandál na čo všetko idú peniaze zo štátneho rozpočtu. A potom, že nie sú peniaze. Asi sú-ale sú zle nastavené toky týchto peňazí.

Zlatého chlapca Šimečku začína dobiehať ním spustená búrka

11.09.2024

Aha, občania to je nám novina. Podľa dnešných správ zlatých chlapec Šimečka registruje na svoju osobu vyhrážky, vyhrážky a zase vyhrážky. Tak spustená búrka neustáleho a neustáleho odporu proti všetkému koaličnému ktorú realizuje už cca 8 mesiacov zlatý chlapec Šimečka sa otáča ako správna búrka aj iným ako plánovaným smerom. A zlatý chlapec z Oxfordu sa asi [...]

Super dezinformácia dňa-vraj zmrazenie eurofondov a iné manipulácie

10.09.2024

Opakovane zvýrazňujem-aby bolo každému jasné, že píšem, publikujem blog na webovom sídle ako registrovaný užívateľ jednoducho svoje názory. A dňa 9.9.2024 sme zažili v priamom prenose šírenie super dezinformácie o zmrazení eurofondov pre SR. Ten vývoj správy je veľmi zaujímavý. Médiá už ráno v prvých správach uverejnili bez overenia správu agentúry Blomberg, že [...]

V mediálnych výstupoch zamračený Šimečka, niekedy usmievavý Fico

09.09.2024

Aby bolo každému jasné píšem, publikujem blog- čiže píšem na webovom sídle ako registrovaný užívateľ jednoducho svoje názory. A takto vidím posledné mediálne výstupy politikov a moderátorov vo víkendových politických diskusiách. Sobotné vystúpenie predsedu vlády v Slovenskom rozhlase akože klasika a bez nejakého viditeľného napätia. Akurát pri sledovaní tohoto [...]

Portugalsko, lesný požiar, hasičské lietadlo, požiar

V Portugalsku zúria rozsiahle požiare, vyžiadali si už najmenej dve obete

16.09.2024 22:00

Úrady informovali, že v dištrikte Aveiro nasadili 12 hasiacich lietadiel a v celej krajine bojujú najmenej s 20 požiarmi.

Rakúsky kancelár Karl Nehammer

Záplavy odplavili aj morálku? Rakúsky kancelár vyzval pre povodne na pauzu v kampani, ale sám v nej pokračoval

16.09.2024 21:21

Nehammer argumentoval, že treba všetku energiu a pozornosť sústrediť na zvládnutie prírodnej katastrofy a pomoc tým, ktorých zasiahla.

most, Čadca

Nebezpečná voda sa valila aj Čadcou. Živel tam ohrozoval mosty, firmy aj rodinné domy

16.09.2024 21:00

Podobné povodne boli v metropole Kysúc zaznamenané v roku 1997, no viacerí miestni tvrdia, že ani vtedy živel nespôsobil také škody, ako teraz.

Devínska Nová Ves, Povodeň, Bratislava

Zničené budovy, cesty aj polia. Koľko budú stáť opravy? Slovensko čaká, kým odznie povodňová vlna

16.09.2024 20:00

Najhoršie sú na tom okresy v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK), ktorý bude zatiaľ potrebovať na opravy takmer tri milióny eur. Trnavský kraj odhaduje škody na niekoľko desiatok tisíc eur.

moechus

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 13
Celková čítanosť: 25757x
Priemerná čítanosť článkov: 1981x

Autor blogu

Kategórie