Založ si blog

Plač Šimečku na ramene kamarátky z EÚ parlamentu

Tak táto informácia tak letmo mnou čítaná fakt nemá chybu, tak čítajte:

Zlatý chlapec z Oxfordu nejaký Michal Šimečka je DEMOKRATICKY väčšinou v parlamente z funkcie podpredsedu NR SR odvolaný. Je to nemenný fakt. Aj takáto je demokracia-ty si odvolaný väčšinou, iného, ministra menšina neodvolá.

Ako prvé čo si pamätám zvolá odvolaný Šimečka tlačovú konferenciu s jasne stanoveným cieľom do budúcna-Fica porazím ….Ako druhé podľa informácií z médií telefonuje nejakej asi kamarátke a ako dospelý muž-čítajte dobre ako dospelý muž plače do telefónu kamarátke z EÚ parlamentu -odvolali ma.

Dámy a páni, občania pýtam sa:je toto normálne? Podľa mňa nie je. Michal Šimečka , nedorástol, žiaľ. Kto z politikov by urobil takúto hlúposť? Kto?

Dámy a páni, občania konštatujem: tento nezrelý a v strese vždy konajúci jedinec chce byť možno budúci predseda vlády SR. Neprosím si, nemôže byť.

Som presvedčený, že by sa nám zlatý chlapec pri riadení štátu zosypal pri najbližšej možnej kríze. Zabudol som, aha medzitým možno zavolá kamarátke v Japonsku, pri ďalšej kríze možno kamarátke z Oxfordu.

Verím, že voliči u nás sú rozumní a vedia komu hodia ten voličský hlas. A verím, že Michal Šimečka už nikdy nezíska veľké množstvo voličských hlasov potrebných na rokovania o zostavení vlády. Bude to pre dobro nás tu žijúcich občanov. Nahraďte ho , konečne.

Mimochodom dávam do pozornosti dnes prezentované stanovisko súdnej rady k stanovisku EÚ k právnemu štátu. Tá do neba volajúca koloniálna arogancia zo strany EÚ k Slovensku nemá fakt chybu.

Veselo okolo konsolidácie verejných financií

18.09.2024

Nemá to ďaleko od tragikomédie-ten tanec opozície okolo konsolidácie. Otázka na úvod-kto zapríčinil obrovský deficit verejných financií. Odpoveď v pokračovaní- obrovský deficit zapríčinili vlády Matoviča, Hegera a Ódora. Všetci nespokojní s návrhom konsolidácie: odporúčam pri všetkej úcte -zasielať doplňujúce otázky, maily, -pýtať sa na tlačovkách tých [...]

Parlament rozhodol demokraticky o Šimečkovi

17.09.2024

Výborne a svet sa točí, nezastavil sa. A Michal Šimečka je odvolaný. Aj sa ešte mračí nad Slovenskom a aj niekde svieti slnko a aj tie záplavy časom odídu. Demokracia ako má byť-ako vyšitá pri odvolávaní. Aj to počasie dnes tak ako v septembri, ale tie záplavy boli a sú katastrofálne. K Michalovi Šimečkovi- no Michal, vieš keď sa Vašim poslancom nepáčilo odstránenie [...]

Zlatého chlapca Šimečku začína dobiehať ním spustená búrka

11.09.2024

Aha, občania to je nám novina. Podľa dnešných správ zlatých chlapec Šimečka registruje na svoju osobu vyhrážky, vyhrážky a zase vyhrážky. Tak spustená búrka neustáleho a neustáleho odporu proti všetkému koaličnému ktorú realizuje už cca 8 mesiacov zlatý chlapec Šimečka sa otáča ako správna búrka aj iným ako plánovaným smerom. A zlatý chlapec z Oxfordu sa asi [...]

David Lammy, Veľká Británia

Británia vyzýva na okamžité prímerie medzi Izraelom a hnutím Hizballáh

19.09.2024 23:17

Vojna nie je nevyhnutná, existuje diplomatická cesta, upozornil francúzsky prezident Macron.

Stalin Mednoje

Rusko prepisuje históriu. Moskva zrušila tisíce rehabilitácií obetí stalinizmu

19.09.2024 21:54

Štát je silnejší ako jednotlivec a každý, kto s tým nesúhlasí, je blázon alebo nepriateľ, uviedli kritici.

Czech Nuclear

Juhokórejský prezident sľúbil v Prahe hladký priebeh stavby jadrových blokov v Dukovanoch

19.09.2024 20:45

Jun Sok-Jol do Prahy dorazil zhruba dva mesiace po tom, ako vláda rozhodla o tom, že dva nové reaktory v Dukovanoch má postaviť juhokórejská KHNP.

KOŠICE: Podpora Kultúrneho štrajku, protest

FOTO: V Slovenských mestách sa protestovalo proti krokom ministerstva kultúry

19.09.2024 20:18

Výbor Kultúrneho štrajku tvrdí, že na ministerstve kultúry sa protizákonne prepúšťa a zastrašuje.

moechus

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 16
Celková čítanosť: 29768x
Priemerná čítanosť článkov: 1861x

Autor blogu

Kategórie