Založ si blog

Niečo z 34. týždňa

Odvolanie Eduarda Chmelára zo zboru poradcov premiéra-tu jasne vidieť nazvem to, zrelosť spisovateľa Jozefa Banáša, ktorý jasne videl riziká ak by zobral ponuku pána prezidenta Pellegriniho. Nezobral. A tak sa aj naďalej môže Jozef Banáš slobodne vyjadrovať k spoločenským problémom. Odporúčam úradníkom na Ministerstve kultúry si pozrieť posledný rozhovor Jozefa Banáša, nakoľko je tam manuál ako sa má odvolávať z funkcie. Späť k Chmelárovi. Poradca má pri spolupráci vždy nejaké mantinely vyjadrovania a to Eduard Chmelár nechcel akceptovať. Prekvapilo ma tiež nepríjemne zbytočne tvrdé vyjadrenie Eduarda Chmelára v spore s ministrom Tomášom Tarabom.

Tlačová konferencia ministra školstva Tomáša Druckera- a na nej široké zastúpenie partnerov pôsobiacich v rámci rezortu. Podľa všetkého má minister školstva dobre nastavenú komunikáciu a následne dochádza k zmysluplnému dialógu v rámci rezortu školstva. Pri takomto širokom dialógu môžu prísť aj pozitívne výsledky. Ministerka kultúry by asi mohla ísť na školenie na rezort školstva o komunikácii. Pôjde?

Stretnutie predsedu vlády s vybranou spoločenskou elitou-perfektný príhovor predsedu vlády na živo-jedným slovom, kto vie , ten vie. Premiér pokračuje už v osvedčenej taktike stretnutí s vybranými zástupcami spoločnosti-už len realizovať do praxe celý zámer. Nech sa to vydarí pre dobro Slovenska a jeho občanov.

Šimečkovci- trápne a trápne zo strany celého klanu. Ľudia bez chrbtovej kosti. Na Slovensku to vždy bolo a bude. Majú to dobre vymyslené. Historicky. Šikovní ľudia a podstatné, že vždy idú s vetrom a vždy otočia kabát tým správnym smerom-prvý z klanu tvrdý marxista, druhý tvrdý revolucionár a pravičiar, tretí ľavicový liberál. A vždy plynú výhody. Súčasnosť. Všetci niekde nominovaní -strýko tam, otec tam, matka tam, družka tam-a cca milión euro pritečie. Nie zlé. A čo ešte o nich nevieme…Ako môže niekto normálny týchto ľudí ešte podporovať? Neviem. Podľa môjho názoru je úplne legitímny návrh na odvolanie najmladšieho politika z klanu z postu podpredsedu parlamentu. Aj takáto je demokracia-väčšina rozhoduje.

Veselo okolo konsolidácie verejných financií

18.09.2024

Nemá to ďaleko od tragikomédie-ten tanec opozície okolo konsolidácie. Otázka na úvod-kto zapríčinil obrovský deficit verejných financií. Odpoveď v pokračovaní- obrovský deficit zapríčinili vlády Matoviča, Hegera a Ódora. Všetci nespokojní s návrhom konsolidácie: odporúčam pri všetkej úcte -zasielať doplňujúce otázky, maily, -pýtať sa na tlačovkách tých [...]

Parlament rozhodol demokraticky o Šimečkovi

17.09.2024

Výborne a svet sa točí, nezastavil sa. A Michal Šimečka je odvolaný. Aj sa ešte mračí nad Slovenskom a aj niekde svieti slnko a aj tie záplavy časom odídu. Demokracia ako má byť-ako vyšitá pri odvolávaní. Aj to počasie dnes tak ako v septembri, ale tie záplavy boli a sú katastrofálne. K Michalovi Šimečkovi- no Michal, vieš keď sa Vašim poslancom nepáčilo odstránenie [...]

Zlatého chlapca Šimečku začína dobiehať ním spustená búrka

11.09.2024

Aha, občania to je nám novina. Podľa dnešných správ zlatých chlapec Šimečka registruje na svoju osobu vyhrážky, vyhrážky a zase vyhrážky. Tak spustená búrka neustáleho a neustáleho odporu proti všetkému koaličnému ktorú realizuje už cca 8 mesiacov zlatý chlapec Šimečka sa otáča ako správna búrka aj iným ako plánovaným smerom. A zlatý chlapec z Oxfordu sa asi [...]

Fluffy

Thajčanku v dome napadol masívny pytón: Zo smrteľného zovretia sa dostala po dvoch hodinách

19.09.2024 17:39

Vo chvíľach, keď pripravovala večeru vo svojom dome, pocítila ostrú bolesť v stehne a keď sa pozrela dolu, zbadala, ako sa jej zmocňuje veľký had.

Izrael, Palestína, rukojemníci, Hamas, izraelskí civilisti

Izrael predložil nový rámec pre dohodu o rukojemníkoch a prímerí v Pásme Gazy

19.09.2024 17:18

Podľa navrhovaného plánu by malo dôjsť aj k prepusteniu palestínskych väzňov uväznených v Izraeli či demilitarizácii Pásma Gazy.

Libanon, Hizballáh, Hassan Nasralláh,

Výbuchy pagerov sú pre nás tvrdou ranou, je to vyhlásenie vojny, vyhlásil šéf Hizballáhu

19.09.2024 17:15

Podľa Nasralláha zvýšil Hizballáh svoju bojovú pohotovosť.

Záchranársky vrtuľník

Na škole v Kráľovskom Chlmci sa po páde z okna vážne zranil chlapec. Vrtuľníkom ho previezli do Košíc

19.09.2024 17:11

Potvrdili to záchranári, polícia aj primátor mesta Karol Pataky.

moechus

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 15
Celková čítanosť: 28851x
Priemerná čítanosť článkov: 1923x

Autor blogu

Kategórie