Založ si blog

Super dezinformácia dňa-vraj zmrazenie eurofondov a iné manipulácie

Opakovane zvýrazňujem-aby bolo každému jasné, že píšem, publikujem blog na webovom sídle ako registrovaný užívateľ jednoducho svoje názory.

A dňa 9.9.2024 sme zažili v priamom prenose šírenie super dezinformácie o zmrazení eurofondov pre SR. Ten vývoj správy je veľmi zaujímavý.

Médiá už ráno v prvých správach uverejnili bez overenia správu agentúry Blomberg, že na základe plánu rušenia ÚŠP príde ku konaniu EÚ a k zadržaniu alebo k zmrazeniu eurofondov. Opakujem všetci to uverejňujú bez overenia. Až neskôr okolo obeda vyšlo ako prvé v alternatívnych médiách oficiálne vyjadrenie EÚ v správe TASR, citujem: nič také nie je vo výhľade a dokonca celú časť 15.5 hodnotí EÚ ako uspokojivo splnenú. Prosím-dobre si to ešte raz prečítajte. Nijaké konanie nezačalo k odobratiu alebo k zmrazeniu eurofondov.Dezinformácia agentúry Blomberg z rána je v rozsahu nekonečného vesmíru. Podľa uvedeného dôvodu v správe je asi jasné, že agentúra Blomberg to mala v zásuvke písacieho stola pripravené na dlhodobé použitie, len súdruhovia z NDR to zabudli aktualizovať. Aký dôvod sankcie-plán rušenia ÚŠP??? Dámy a páni, z Blombergu, hádam dňa 9.9.2024 mohol byť text sankcia za zrušenie ÚŠP, že.

A aký je vývoj správy: ešte okolo 10 hodiny večer má Pravda titulok-Brusel zvažuje zmrazenie, Sme má titulok-Slovensku hrozí odobratie eurofondov a TA3 má pri rozhovore s odborníkom na eurofondy lištu o ohrození eurofondov. Vďaka dámy a páni z uvedených médií- výborná dezinformačná kampaň z Vašej strany. Gratulujem. Akú informáciu si z tohoto čo ponúkate zoberie Váš čitateľ, divák. Trápne z Vašej strany. Našťastie božie mlyny melú a zomelú aj Vás.Aj si to zaslúžite.

A k tej partičke cca 20 exotických vtákov od Václava Havla v Česku na čele s Pithartom, Žantovským , ktorí nám vyhlásia vojnu …..či niečo chcú zrušiť… ak poslanci parlamentu odvolajú zlatého chlapca Šimečku. Božemôj tá ich neustála nadradenosť ich zožerie z vnútra.

Z tohoto kontextu manipulácií sa nijako nevymyká ani s oneskorením niekoľkých dní nasadená negatívne ladená správa v Pravde o stretnutí občanov v Šuranoch-výstavba fabriky na auto batérie.

Ako vidieť tak niektoré médiá ako aj niektorí politici sa držia hesla-pracuj tak aby si poškodil čo najviac Slovensku. A tak sú realizované pravidelné zásahy do nášho vývoja z Česka na základe manipulatívnych informácií od nás, vyrábajú sa dezinformácie novinármi a politikmi a nasadzujú sa novinármi premyslene pravdivé správy ale negatívne ladené. Na Slovensku to vždy bolo takto nejak , je to takto nejak a verím, že raz už nebude takto nejak. Taký sme my národ.

Veselo okolo konsolidácie verejných financií

18.09.2024

Nemá to ďaleko od tragikomédie-ten tanec opozície okolo konsolidácie. Otázka na úvod-kto zapríčinil obrovský deficit verejných financií. Odpoveď v pokračovaní- obrovský deficit zapríčinili vlády Matoviča, Hegera a Ódora. Všetci nespokojní s návrhom konsolidácie: odporúčam pri všetkej úcte -zasielať doplňujúce otázky, maily, -pýtať sa na tlačovkách tých [...]

Parlament rozhodol demokraticky o Šimečkovi

17.09.2024

Výborne a svet sa točí, nezastavil sa. A Michal Šimečka je odvolaný. Aj sa ešte mračí nad Slovenskom a aj niekde svieti slnko a aj tie záplavy časom odídu. Demokracia ako má byť-ako vyšitá pri odvolávaní. Aj to počasie dnes tak ako v septembri, ale tie záplavy boli a sú katastrofálne. K Michalovi Šimečkovi- no Michal, vieš keď sa Vašim poslancom nepáčilo odstránenie [...]

Zlatého chlapca Šimečku začína dobiehať ním spustená búrka

11.09.2024

Aha, občania to je nám novina. Podľa dnešných správ zlatých chlapec Šimečka registruje na svoju osobu vyhrážky, vyhrážky a zase vyhrážky. Tak spustená búrka neustáleho a neustáleho odporu proti všetkému koaličnému ktorú realizuje už cca 8 mesiacov zlatý chlapec Šimečka sa otáča ako správna búrka aj iným ako plánovaným smerom. A zlatý chlapec z Oxfordu sa asi [...]

Fluffy

Thajčanku v dome napadol masívny pytón: Zo smrteľného zovretia sa dostala po dvoch hodinách

19.09.2024 17:39

Vo chvíľach, keď pripravovala večeru vo svojom dome, pocítila ostrú bolesť v stehne a keď sa pozrela dolu, zbadala, ako sa jej zmocňuje veľký had.

Izrael, Palestína, rukojemníci, Hamas, izraelskí civilisti

Izrael predložil nový rámec pre dohodu o rukojemníkoch a prímerí v Pásme Gazy

19.09.2024 17:18

Podľa navrhovaného plánu by malo dôjsť aj k prepusteniu palestínskych väzňov uväznených v Izraeli či demilitarizácii Pásma Gazy.

Libanon, Hizballáh, Hassan Nasralláh,

Výbuchy pagerov sú pre nás tvrdou ranou, je to vyhlásenie vojny, vyhlásil šéf Hizballáhu

19.09.2024 17:15

Podľa Nasralláha zvýšil Hizballáh svoju bojovú pohotovosť.

Záchranársky vrtuľník

Na škole v Kráľovskom Chlmci sa po páde z okna vážne zranil chlapec. Vrtuľníkom ho previezli do Košíc

19.09.2024 17:11

Potvrdili to záchranári, polícia aj primátor mesta Karol Pataky.

moechus

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 15
Celková čítanosť: 28848x
Priemerná čítanosť článkov: 1923x

Autor blogu

Kategórie