Založ si blog

Opozícia vo frontálnom útoku

Všimli ste si? Opozícia pokračuje vo frontálnom útoku na koalíciu. Už nie nateraz protesty ale petícia, podania tam, podania tam a aj čierne vlajky po hradoch a zámkoch. Och, prečo máme my ostatní ako tá mlčiaca väčšina takýto trest a musíme sa na tento cirkus a folklór pozerať.

Tak odborníci na armádu a verejné financie ako Naď, Heger alebo Galko začínajú petíciu na odvolanie vlády Roberta Fica. Akurát títo majstri vo vyzbrojovaní armády a v hospodárení s verejnými financiami , ktorí nevedeli prísť na meno inej petícii v podstate rovnakého obsahu-len to bola iná vláda. Čo to len všetko vtedy porozprávali a následne zbabrali.

Exministerka spravodlivosti Kolíková tiež začína právne riešiť vyjadrenia poslanca Huliaka vo veci úmrtia generála Lučanského. Akurát táto, že? Veď ministerstvo za jej šéfovania fungovalo ako mlynček a bolo tak zomleté v rezorte všetko stojace im v ceste.

A to nie je všetko. Poslankyňa Plaváková podáva podanie na ústavný súd, civilnú žalobu vo veci reklamy na počítači a cirkusu okolo tohoto procesu. Možno skončí so sťažnosťou v Bezpečnostnej rade OSN. Kto vie, že? Neskôr sme sa dozvedeli, že bola upozorňovaná na tento problém už niekedy pred letnými prázdninami. Z jej strany podarená provokácia. Celá história je plná rôznych provokatérov, tak nič nové pod slnkom.

Ani toto ešte nie je všetko. A tak nejaký lesný bradatý mužík Martin Varga inak aktívny účastník kultúrneho štrajku na námestiach ako člen OZ Hrad Uhrovec a člen združenia Zachráňme hrady ide s ostatnými vyvesovať na pamiatkach čierne vlajky. Hurá do toho.

Nie som poslanec-ale mám návrh pre poslancov za KDH dať si na počítače nejaký cirkevný symbol, mám návrh pre ľavičiarov tam dať kladivo a kosák a podobne-keď folklór tak poriadny.

Nie som ochranár-ale mám návrh aby ľavicový ochranári v združení Zachráňme hrady vyvesili na hradoch a zámkoch červenú vlajku bez symboliky, iní ochranári z tohoto združenia dajte tam dúhovú vlajku, iní ochranári z tohoto združenia dajte tam vlajku v žltých farbách. Nech je cirkus poriadny, čo poviete pán Martin Varga z OZ Hrad Uhrovec.

Ale aj politici z Demokratov, poslankyne Plaváková a Kolíková a ochranách Martin Varga z OZ Hrad Uhrovec-možno nepoznáte príslovie: kto mečom bojuje mečom zahynie. Tak len bojujte tým mečom. Bude potom svätý pokoj od Vás.

Och, Plaváková, och Huliak, och Adriana Kučerová

28.09.2024

Och, čo sa tu všetko deje. Začnem poslankyňou Luciou Plavákovou z parlamentu. Bože môj, čo táto žena? asi žena, tresla, citujem: plod nemá právo na život. Poslanec Rudolf Huliak nám to pekne prehral v priamom prenose Markízy v tv novinách. Tak to bol ťah. A Plaváková-nenormálna veta-vidieť, že tento požehnaný stav pre väčšinu žien a ich partnerov poslankyňa [...]

Pejoratívne výrazy v parlamente a hodnotiace dvojaké metre

25.09.2024

Nič sa nedá robiť. Našou realitou sú dva metre na posudzovanie hocičoho v našom živote. A tak je to aj s nadávkami a pejoratívnymi výrazmi používanými v parlamente. Som presvedčený-je to môj názor-nadávka ako nadávka a žiadna, žiadna nepatrí nielen na pôdu parlamentu ale ani do bežnej konverzácie v spoločnosti. Ak je bežne tolerovanou nadávkou v parlamente slovo [...]

Politici babráci-aj babráci vlád rokov 2020-2023 aj skoro babráci vlády roku 2023-…

23.09.2024

Dámy a páni-politici vlád 2020-2023 a vlády 2023-… a ich štruktúry v štátnych orgánoch, nám občanom je v podstate jedno-kto vládne. Chceme sa mať dobre a lepšie. Rozumiete lepšie. Tak vládnite tak aby sme sa mali lepšie a lepšie. Bolo by načase aby sme z roka na rok videli pozitívny posun v zlepšovaní životnej úrovne nás všetkých. Občana a voliča až tak [...]

Voľby v Rakúsku, Herbert Kickl, FPÖ

Krajná pravica zvíťazila, a predsa prehrala. Bude v Rakúsku vládnuť koalícia porazených?

30.09.2024 19:35

So šíriteľom konšpiračných teórií nemožno vládnuť, odkázal víťaznej FPÖ dosluhujúci kancelár a šéf ÖVP Karl Nehammer.

americkí vojaci

USA vysielajú na Blízky východ tisíce ďalších vojakov

30.09.2024 18:31, aktualizované: 18:44

Podľa ministerstva obrany budú posilnené najmä vzdušné sily.

Andrzej Duda

Poľského prezidenta čaká súd kvôli vulgárnej urážke miliónov Poliakov

30.09.2024 18:29

Film, ktorý sa venuje dramatickým osudom migrantov na poľsko-bieloruskej hranici, vlani po jeho premiére v Poľsku ostro odsúdila vtedajšia národnokonzervatívna vláda.

Andrej Danko

Danko: SNS vládu nerozbije, zodpovednosť za nestabilitu koalície preberajú jednotlivci z Hlasu

30.09.2024 18:19

Danko tvrdí, že napätie v koalícii sa snažil upokojiť aj tým, že sa usiluje vyjsť v ústrety ministrovi práce v témach minimálnej mzdy a dôchodkov.

moechus

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 22
Celková čítanosť: 43036x
Priemerná čítanosť článkov: 1956x

Autor blogu

Kategórie