Založ si blog

Parlament rozhodol demokraticky o Šimečkovi

Výborne a svet sa točí, nezastavil sa. A Michal Šimečka je odvolaný. Aj sa ešte mračí nad Slovenskom a aj niekde svieti slnko a aj tie záplavy časom odídu. Demokracia ako má byť-ako vyšitá pri odvolávaní. Aj to počasie dnes tak ako v septembri, ale tie záplavy boli a sú katastrofálne.

K Michalovi Šimečkovi- no Michal, vieš keď sa Vašim poslancom nepáčilo odstránenie obrazu prezidentky zo steny kancelárie podpredsedu Blahu a tak Vy ste ho chceli odvolať. No Michal, vieš je úplne podľa pravidiel demokracie, že sa zase inej časti politického spektra v parlamente nepáči ako bola rodina Vás, Vás Michal , rodina Šimečkovcov napojená na dotačný systém štátu. Vieš Michal obdržať tak nejakých milión eur zo štátu za tak nejaké tri roky nie je zlý biznis. Veru nie zlý biznis. A, Michal ak nevieš-väčšina rozhodla aj pri Blahovi a aj v tvojom prípade. A je to demokratické. Ostatné je všetko nezmysel, alebo povedané ináč fráza za frázou.

K záplavám-opäť sa potvrdilo akú máme špičkovú slovenskú školu stavebných inžinierov a vodohospodárov. Keď občan vidí to množstvo valiacej vody v Dunaji a proti nej stojacu jednoduchú skladačku utesnených kovových dosiek-žasne nad technickým nápadom, ktorý zadrží ten obrovský nápor vody a tým zabezpečí funkčný systém ochrany územia pred veľkou vodou. Aj ten variant C systému vodnej sústavy Gabčíkova zase potvrdil svoju opodstatnenosť a tak zabezpečil regulovaný odtok veľkej vody zo sústavy do dolnej časti koryta Dunaja. Ešte tak skúsiť aj technicky a ekologicky vyriešiť problém veľkej záplavovej vody v malý potokoch a potôčikoch. Niečo už bolo realizované-len v tom pokračovať.

Veselo okolo konsolidácie verejných financií

18.09.2024

Nemá to ďaleko od tragikomédie-ten tanec opozície okolo konsolidácie. Otázka na úvod-kto zapríčinil obrovský deficit verejných financií. Odpoveď v pokračovaní- obrovský deficit zapríčinili vlády Matoviča, Hegera a Ódora. Všetci nespokojní s návrhom konsolidácie: odporúčam pri všetkej úcte -zasielať doplňujúce otázky, maily, -pýtať sa na tlačovkách tých [...]

Zlatého chlapca Šimečku začína dobiehať ním spustená búrka

11.09.2024

Aha, občania to je nám novina. Podľa dnešných správ zlatých chlapec Šimečka registruje na svoju osobu vyhrážky, vyhrážky a zase vyhrážky. Tak spustená búrka neustáleho a neustáleho odporu proti všetkému koaličnému ktorú realizuje už cca 8 mesiacov zlatý chlapec Šimečka sa otáča ako správna búrka aj iným ako plánovaným smerom. A zlatý chlapec z Oxfordu sa asi [...]

Super dezinformácia dňa-vraj zmrazenie eurofondov a iné manipulácie

10.09.2024

Opakovane zvýrazňujem-aby bolo každému jasné, že píšem, publikujem blog na webovom sídle ako registrovaný užívateľ jednoducho svoje názory. A dňa 9.9.2024 sme zažili v priamom prenose šírenie super dezinformácie o zmrazení eurofondov pre SR. Ten vývoj správy je veľmi zaujímavý. Médiá už ráno v prvých správach uverejnili bez overenia správu agentúry Blomberg, že [...]

Fluffy

Thajčanku v dome napadol masívny pytón: Zo smrteľného zovretia sa dostala po dvoch hodinách

19.09.2024 17:39

Vo chvíľach, keď pripravovala večeru vo svojom dome, pocítila ostrú bolesť v stehne a keď sa pozrela dolu, zbadala, ako sa jej zmocňuje veľký had.

Izrael, Palestína, rukojemníci, Hamas, izraelskí civilisti

Izrael predložil nový rámec pre dohodu o rukojemníkoch a prímerí v Pásme Gazy

19.09.2024 17:18

Podľa navrhovaného plánu by malo dôjsť aj k prepusteniu palestínskych väzňov uväznených v Izraeli či demilitarizácii Pásma Gazy.

Libanon, Hizballáh, Hassan Nasralláh,

Výbuchy pagerov sú pre nás tvrdou ranou, je to vyhlásenie vojny, vyhlásil šéf Hizballáhu

19.09.2024 17:15

Podľa Nasralláha zvýšil Hizballáh svoju bojovú pohotovosť.

Záchranársky vrtuľník

Na škole v Kráľovskom Chlmci sa po páde z okna vážne zranil chlapec. Vrtuľníkom ho previezli do Košíc

19.09.2024 17:11

Potvrdili to záchranári, polícia aj primátor mesta Karol Pataky.

moechus

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 15
Celková čítanosť: 28843x
Priemerná čítanosť článkov: 1923x

Autor blogu

Kategórie